Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΛΙΑΝ ΚΟΥΦΟΝ ..ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ- ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ http://diktuovip.blogspot.gr/

Η Δοξολογία για τις αλβανικές εθνικές εορτές στην Κορυτσά και η "απαραίτητη" απουσία του Έλληνα Προξένου Ιωάννη Πεδιώτη - Η αλβανική εθνική υπερηφάνεια στον Όμηρο Κορυτσάς!


Όπως  κάθε χρόνο στο Καθεδρικό ναό της Αναστάσεως στην Κορυτσά, τελέστηκε η Δοξολογία της Σημαίας για τις Αλβανικές Εθνικές εορτές. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτή η εορτή η οποία η πρώτη συνδέεται με την έναρξη της αποκοπής μας από την μητέρα Ελλάδα και η δεύτερη με την έναρξη της δικτατορίας που ήταν η έναρξη του άγριου διωγμού εκ μέρους του κομμουνισμού όλων των ορθοδόξων. 
Απλώς ενημερώνουμε πως έλαβαν μέρος διάφοροι εκπρόσωποι τοπικών αλβανικών αρχών, έλληνες  και ορθόδοξοι που έχουν χάσει την συνείδηση, όπως ο Νομάρχης Ιλύρ Κονόμη και ο Δήμαρχος Σωτηράκη Φίλο αλλά με πρώτο και καλύτερο δίπλα τους, τον Διευθυντή του Μεντρεσέ Κορυτσάς Σαμί Ικίζ (ο Ράμα παρέδωσε σε «οθωμανικού» τύπου παράδοσης φιρμανιού του πιστοποιητικού ανέγερσης του νέου τζαμιού στα Τίρανα) . Ενημερώνουμε επίσης πως,  αυτό που μας ενδιαφέρει  κυρίως, είναι πως φέτος, κατά την τελετή,  ήταν απών ο Γενικός Πρόξενος Κορυτσάς κ Ιωάννης Πεδιώτης. 

ΤΟ ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ!

Ο ΝΤΟΥΛΕΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ (;) A ΡΕ ΒΑΓΓΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ(;)



Δεκέμβριος 5, 2014.
«Ο ισχυρισμός του επικεφαλής του Κόμματος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων- ΚΕΑΔ- PBDNJ, Βαγγέλης Ντούλες, σύμφωνα με ερώτηση που απηύθυνε στο αλβανικό κοινοβούλιο, για την μην τήρηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, χθες, απάντησε σε αυτά τα ερωτήματα, γράφει η ‘gazeta Shqip’.

Ο ΒΙΡΤΟΥΡΟΖΟΣ και δάσκαλος ΤΟΥ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ! ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ! ΒΙΝΤΕΟ!(ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΝΙΚΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ)


Ο Νίκος Βραχιολίδης έχει ένα πολύχρονο χόμπυ το οποίο το οποίο υπεραγαπά και με το οποίο έχει μεγάλες επιτυχίες. Έχει κερδίσει πρωτιές σε αγώνες. Πρόκειται για τον αερομοντελισμό. Μάλιστα το Star Channel είχε παρουσιάσει τις επιδόσεις των αερομοντελιστών όταν αυτοί χρησιμοποιούσαν το παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού. Αργότερα τους...έδιωξαν από τον χώρο και αναζήτησαν άλλους χώρους για να εξασκήσουν το χόμπι τους, όπως την Πάρνηθα και τον Ασπρόπυργο.
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:


ΕΚΤΑΚΤΟ! Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΟΥ...ΗΡΕΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!!!

Κατά τη συνάντηση που είχε ο Σαμαράς με τον Νταβούτογλου, η δήλωση που έκανε ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας και προκάλεσε αίσθηση, αλλά το κυριότερο ηρέμησε τον Σαμαρά, ήταν:


"Όσο θα ενισχύονται οι επιχειρηματικές σχέσεις, τόσο θα απομακρύνεται ο κίνδυνος θερμού επεισοδίου"! 
Είδατε ο Σαμαρά;; Πάλι επενδύσεις έφερε στη χώρα!

ΝΑ ΜΙΑ ΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!

da ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ
AΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ Η ΜΗ.... ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ!
Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2014

Παραπεμπτικά από τα Δημοτικά Ιατρεία σε ασθενείς με Διαβήτη για δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις
Στo πλαίσιο των προγραμμάτων Αγωγής & Προαγωγής της Υγείας και γνωρίζοντας τη σημασία της πρόληψης για την ποιότητα της ζωής των ασθενών με Διαβήτη, ο δήμος Αθηναίων προσφέρει, μέσω των Δημοτικών Ιατρείων, παραπεμπτικά για δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, από τις 5 Δεκεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου 2014
  • 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΣΟΛΩΝΟΣ 78, ΤΗΛ.2103626608
  • 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΦΑΝΟΣΘΕΝΟΥΣ & ΦΡ.ΣΜΙΘ Ν.ΚΟΣΜΟΣ, ΤΗΛ.2109239865
  • 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΟΣ 12 & ΑΓ.ΣΟΦΙΑ ,ΚΟΛΩΝΟΣ, ΤΗΛ.2105121921
Τα παραπεμπτικά μπορούν να παραλάβουν όλοι οι πολίτες που πάσχουν από διαβήτη τύπου 2, ασφαλισμένοι, ανασφάλιστοι ή χωρίς χαρτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου