Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ... ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ" ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ         ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Πολύ θόρυβο προκάλεσε η ανάρτησή μας "Οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου δεν δεν θέλει τα προσφυγόπουλα στο σχολείο του"!  Δείτε το σχόλιο σε βάρος της Μαρίας και την ανταπάντηση που δίνει η ίδια:
ΘΑ ΘΥΜΩΣΟΥΜΕ ΡΕ....ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ...ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ  Διαβάστε το μπας και ξεστραβωθείτε ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;.. ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ...ΟΥΣΤ

ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΒΙΑΙΩΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΕΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ! ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ! ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ...ΣΚΑΜΝΙ!!!


ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ! ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ...ΣΚΑΜΝΙ!!! ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΘΟΣ Ή ΜΑΚΑΚΑΣ; 
ΜΑΚΗΣ VRAGH.

ENA ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΆΝΔΡΕΣ!




Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου


του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D, medlabnews.gr
Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη, στις 15 Σεπτεμβρίου, έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για μια νόσο που αφορά εκατομμύρια ανθρώπους
σε ολόκληρο τον κόσμο επηρεάζοντας την ποιότητα της καθημερινότητάς τους και θέτοντας σε κίνδυνο, μερικές φορές, ακόμα και τη ζωή τους.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου