Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΝΑ ΜΩΡΕ ...ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ...ΕΡΓΑ!!! στην πεθαμενη Ελλάδα...



Οι ημερομηνίες που θα παραδοθούν οι σήραγγες σε Τέμπη και Κορίνθου-Πατρών

Στις 6 Απριλίου θα γίνει η παράδοση της σήραγγας των Τεμπών, ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, ενώ η Κορίνθου-Πατρών θα παραδοθεί τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου, μαζί με όσα τμήματα είναι έτοιμα σε άλλους αυτοκινητόδρομους.
Μιλώντας στην ΕΡΤ-1, ο υπουργός είπε ότι ολόκληρη η σήραγγα στην Κλόκοζα θα ολοκληρωθεί έως την Πρωτομαγιά ενώ το χρονοδιάγραμμα προέβλεπε τον Αύγουστο.
Υπογράμμισε, επίσης, ότι έως το τέλος του 2017 -αρχές 2018- θα έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με εργολάβους για μείωση των διοδίων στα οδικά δίκτυα.

Τι προβλέπει το σχέδιο νόμου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

Όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να ενταχθούν στον εξωδικαστικό συμβιβασμό, ‬ανεξαρτήτως μεγέθους, περιλαμβανομένων και των ατομικών, με συνολικές οφειλές σε Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, προμηθευτές και τράπεζες, έως 31/12/16, από‭‬ 20.000‭ ‬ευρώ‭....
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΆΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...

ΧΑΡΑΣ...ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ... Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΖΕΙ ΑΓΡΙΩΣ...


Σε 900.000 συνταξιούχους υπολογίζεται ότι θα γίνουν περικοπές!

Στα 5.900 – 6.000 ευρώ «κλειδώνει» το αφορολόγητο…

Νέο σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την ενημέρωση που έκαναν σε βουλευτές των ΑΝΕΛ ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και η

Η κόρη του Πέτρου Φυσούν τα τελευταία 13 χρόνια είναι κλεισμένη σε μοναστήρι



Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Τέτα Χατζηχρήστου, η οποία «έφυγε» από τη ζωή πριν από δυο χρόνια περίπου και μαζί είχαν αποκτήσει μια κορούλα .
Η Άννια τα τελευταία 12 χρόνια είναι κλεισμένη σε μοναστήρι. Μπορεί να είχε αποφασίσει να ακολουθήσει το δρόμο της υποκριτικής με πολλούς ρόλους στο ενεργητικό της όμως τελικά επέλεξε το δρόμο του Θεού.
Ωστόσο ξαφνικά, η κόρη του Πέτρου Φυσσούν πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να μονάσει. Κάτι τέτοιο φυσικά, σόκαρε τον πατέρα της, ο οποίος παρά τη δική του αντίδραση την ώθησε να κάνει αυτό που θέλει. (https://olagossip.gr/ )

 ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ για τον ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ: Ψυχολογικά ράκος η γυναίκα του.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ…

Ο αγαπημένος ηθοποιός δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του αυτή την στιγμή!
Ο Στάθης Ψάλτης εδώ και 2 εβδομάδες νοσηλεύεται στον Άγιο Σάββα, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο. Μπορεί τις τελευταίες ώρες, να έχει διαρρεύσει κάποια είδηση για την καρδιά του, ο Στάθης Ψάλτης έδινε πραγματική μάχη με τον καρκίνο χωρίς να το ήξερε κανείς και συνεχίζει να δίνει ακόμη, σύμφωνα με το newsone.gr
Η γυναίκα του, Χριστίνα, είναι στο πλευρό του όλες αυτές τις ώρες και η ίδια μίλησε φανερά καταβεβλημένη και στεναχωρημένη, δεν θέλησε να πει τίποτα παραπάνω παρά μόνο: «Ας ευχηθούμε και ας παρακαλέσουμε όλοι μαζί για τον Στάθη, να τα καταφέρει!».
Στο νοσοκομείο βρίσκεται και η πρώην γυναίκα του, Τάρια Μπούρα αλλά και στενοί φίλοι του ηθοποιού.
Η κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη θεωρείται κρίσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου