Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ...ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ"

Δελτίο τύπου

Ο Πρόεδρος του κόμματος Ελληνικό Όραμα κ.ΤΣΑΝΕΚΛΙΔΗΣ προέβη στην παρακάτω δήλωση:

“Την ώρα που συντάξεις, επιδόματα μπαίνουν στην «κλίνη του...
ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ... ΤΟΣΟ ...ΣΟΒΑΡΟ!

Υποψηφιότητα κ. Γιάννη Μουζάλα 

για τη θέση του Επιτρόπου του 

Συμβουλίου της Ευρώπης

Εκτύπωση
Η Ελληνική Κυβέρνηση αποφάσισε να προτείνει για την θέση του Επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα. Ο κ. Μουζάλας είναι άνθρωπος των δικαιωμάτων. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΎΣ ΑΠΟ ΜΑΣ


ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ:Όχι δεν είμαι ΦΕΥΓΑΤΟΣ... αλλά η Δουλτσινέα μου με κατηγορεί ότι ...φεύγω..Πλην όμως παραμένω στα ...πάτρια εδάφη επί μισόν και πλέον αιώνα!
Αλήθεια γιατί  ένας άνθρωπος  θέλει να πάρει των ομματιών του;

Υπάρχουν άτομα που η μόνιμη λύση στα προβλήματά τους ήταν η φυγή. Δεν έχουν την ψυχική δύναμη ή ίσως την διάθεση να μείνουν και να παλέψουν για την επίλυση του εκάστοτε θέματος. Άτομα που στην πρώτη «στραβή» ψάχνουν τρόπο διαφυγής. Άλλα άτομα που δεν τους χωράει η πόλη τους ή η χώρα τους και που έχουν μία μόνιμη αίσθηση ανικανοποίητου. Άτομα, που θεωρούν ότι θα βρουν την ψυχική τους ολοκλήρωση και ηρεμία μόνο μακριά από το περιβάλλον που μεγάλωσαν και που τους είναι οικείο. Τους φαίνεται μικρό, περιοριστικό και περιορισμένο. Για άλλους μπορεί να είναι τρόπος ζωής, για άλλους τρόπος εκτόνωσης και για άλλους αναγκαιότητα…
Η υποχώρηση μπροστά σε κινδύνους που ξεπερνούν τις δυνάμεις μας είναι λογική πράξη και ψυχοσυναισθηματικά αιτιολογημένη. Η τάση φυγής από ανεπιθύμητες καταστάσεις ή πρόσωπα αποτελούσε και αποτελεί μια αρχέγονη και συνάμα σωτήρια γνώση και ικανότητα του ανθρώπου από τις εποχές που είχε να αντιμετωπίσει ισχυρότερα και ταχύτερα και πιο μεγαλόσωμα από αυτόν ζώα στην καθημερινή του πάλη για την επιβίωση στον πλανήτη μας. .....................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου