Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ,,,ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ!Η....ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΟΙ ΙΔΈΕΣ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΕΚΦΡΆΖΟΥΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΆ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ. ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΙΔΈΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΎ Ο ΟΠΟΊΟΣ ΑΠΟΤΟΛΜΆ ΣΎΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΊ «ΧΡΥΣΉ ΤΟΜΉ» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΎ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΎ.

O Κοινωνικός Φιλελευθερισμός είναι ανθρωποκεντρική ιδεολογία. Αποσκοπεί στην δημιουργική σύνθεση, αφ ενός της ελευθερίας του ατόμου να ορίζει και να διεκδικεί τους σκοπούς του και αφ’ ετέρου της εδραίωσης της κοινωνικής αλληλεγγύης και της κατάκτησης των συλλογικών αγαθών. Έχει, δηλαδή, στο επίκεντρο της πολιτικής του θεωρίας την ανάπτυξη της προσωπικότητας του ανθρώπου, το ήθος της ευθύνης του, τις σχέσεις των ανθρώπων, τη συλλογική και την ατομική ταυτότητά τους.
TO EΥΕΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΡΟΤΑΚΗ...ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ...
Σήμερα, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, στις 14:00 ώρα Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας «Κωσταντίνος Μητσοτάκης». Πρόκειται για μια συμβολική, αλλά και εξόχως τιμητική εκδήλωση για την χώρα μας, καθώς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναγνωρίζει την ανεκτίμητη συνεισφορά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην πορεία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Οι πολιτικοί εγκληματίες που μας κυβερνούν και παραδίδουν τα σπίτια του λαού στους τοκογλύφους και στα κοράκια (funds) διαπράττουν έγκλημα εσχάτης προδοσίας. Πρόκειται για παράνομη πράξη, μια και οι... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου