Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΕΝ ΖΩΗ...ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ΕΝ ΖΩΗ!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.... ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ  ΤΩΡΑ!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ 
 Πως να πάει ...άλλο μωρέ με το νιονιο που κουβαλάμε; 

Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… & ζωής 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ"!!! 


26.12.2017   ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ....

*** Φαινόμενα εποχής. Νομίζω πως τα φετινά Χριστούγεννα ήσαν τα πιο πενιχρά,θλιβερά. Δεν ήσαν όπως παλαιότερα. ΜΟΝΟΝ Δυο παιδάκια χτύπησαν την πόρτα μου για να μου πουν τα κάλαντα. Τους έδωσα 5 ευρουλάκια και χοροπηγδούσαν! Μόνον δύο ...όταν πριν 4-5 χρόνια ήσαν καμιά δεκαριά! 
Έκλεισα την πόρτα με σκυφτό κεφάλι...και εν σιωπή. 

*** Κάτι έχει αλλάξει...Κυρίως έχει φύγει το χαμόγελο από τη ζωή μας.Και πως σου ήρθε να χαμογελάς όταν ο λαουτζίκος -όλοι εμείς- μαστίζεται πολύτροπα και πολλαπλά;Πως να σου βγεί ,ρε ΑΘΕΟΦΟΒΕ, χαμόγελο; Και διότι ζωή χωρίς χαμόγελο δεν είναι ζωή... Είναι σα να ζεις σε άχαρο κομμουνιστικό,δικτατορικό καθεστώς περιμένοντας την ώρα της θανής σου...ευτυχής!

*** Κι εδώ είναι το κουμπί-δράμα των συγχρόνων Ελλήνων. Είχαν εθιστεί σε ένα τρόπο ζωής, λίγο έως πολύ χαρούμενο κι ανέμελο και ξάφνου βούτηξαν στη μούργα της αριστεράς Τσίπρα και της ανεκδιήγητης παρέας του... με τα δεκανίκια του υπέρ Δεξιού ...ονόματι Καμένου! και έτσι πορεύονται 'ανετα!..Καιγόμενοι ανεπανορθώτως μαζί με όλους τους Έλληνες.

*** Η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο Τσιπράκος,που δεν έχει  κταθέσει ΟΥΔΕΝ στην πορεία του έθνους... έκανε πολλές τούμπες, προσαρμοσθείς ΑΓΡΙΩΣ στις ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΕ αποτέλεσμα μέσα σε ελάχιστο χρόνο να μεταπλαστεί σε ΑΚΡΟΝ δεξιό...Πρόκειται περί άθλου , που ΟΥΔΕΙΣ μπορούσε να φαντασθεί....Κι όμως το διέπραξε ο τυχοδιωκτάκτος Μίστερ Τσίπρας...Εν μία νυκτί μεταμορφώθηκε από ΑΧΑΜΝΟΣ αριστερός ...σε υποτακτικό της ΔΕΞΙΑΣ! -VIVA ZAPATA!!!

*** Δεν επιθυμώ να πάω αυτή τη στιγμή στη διεθνή σκηνή.Είναι ΜΠΑΧΑΛΟ η Ευρωπαϊκή ΕΝΩΣΗ!... Με τη μανδαμίτσα Γερμανία να το παίζει αφεντικό... 
Αν συνεχιστεί το ΑΘΛΙΕΣΤΑΤΟ τροπάρι της ...θα απολαύσουμε -σύντομα-την αθλιότητά της για τρίτη φορά στην ιστορία.Εύχομαι πριν επισυμβεί το μοιραίον να συναιτιστεί και να αλλάξει ρότα στην βλακώδη αλαζονία της...
ΑΥΤΑ

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
Και εφόσον συνεχισω να ζω... ΘΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΦΩΤΑ... ΦΘΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΊΣ ΑΘΛΙΌΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου