Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΝΕ ΦΙΟΓΚΟΥΣ....

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟ...ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ....Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΤΡΑ ΤΟΥ!

ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ! "ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 232 ΤΟΥ Π.Κ."! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΙ! ΒΙΝΤΕΟ.

Η αποκάλυψη είναι συγκλονιστική και έγινε στην ραδιοφωνική εκπομπή του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή"¨και στον Μάκη Βραχιολίδη, από τον οικονομολόγο Πάνο Θεοδωρίδη. Ακούστε τις δηλώσεις-βόμβα από το...
ΕΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΠΙΑ ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ... ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!

ΒΡΕ...ΒΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ ...ΜΑΣ ...ΑΠΕΙΛΟΥΝ.. ΑΙ- ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ! ΚΩΛΟΜΕΜΕΤΗΔΕΣ!

«ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΘΑ ΒΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ – ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ». 

ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΟΣΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΑΊΚΤΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ;

ΟΙ «ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ» ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. TOYΣ ΈΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ  ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ! (ΕΙΚΟΝΑ)

grizoilykoi-prokhryxi
Οι «Γκρίζοι Λύκοι» απειλούν τους Έλληνες «γκιαούρηδες» της Δυτικής Θράκης πώς θα βιάσουν τις γυναίκες τους και θα σκοτώσουν τα παιδιά τους και εν συνεχεία θα επιστρέψουν να δολοφονήσουν τους ίδιους σε ένα άκρως εθνικιστικό παραλήρημα που «κάρφωσαν» με την μορφή σημειώματος στις στάσεις των λεωφορείων της Κομοτηνής.

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ... ΒΑΛΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΗ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΣΑΣ...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Δείτε τι θα συμβεί αν ρίξετε γιαούρτι στη λεκάνη της τουαλέτας ΣΑΣ...
720_553716_72f7d10226-aae513435bff6b92
Απλώστε ληγμένο γιαούρτι μέσα στη λεκάνη και αφήστε το να δράσει για όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί τρίψτε τη λεκάνη με μια βούρτσα. Θα δείτε ότι το πουρί έχει εξαφανιστεί.
Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό: Το γιαούρτι περιέχει προβιοτικά που βοηθούν τον οργανισμό μας να λειτουργεί σωστά… σε όλους τους τομείς. Το ίδιο συμβαίνει και όταν βάζετε γιαούρτι σε σωλήνες και λεκάνες στο σπίτι σας.
Τα βακτήρια και τα ένζυμα που υπάρχουν σε αυτό διασπούν τα λίπη και τις βρωμιές. Και μάλιστα εύκολα και οικονομικά!

ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΤΟΝ ΑΧΑΜΝΟ ΚΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ...ΠΟΛΆΚΗ


Αμβρόσιος σε Πολάκη: «Είσθε ένα μικρό ανθρωπάκι, έτοιμο να προσκυνήσει ακόμη και τον Διάβολο»!

Μέσω του προσωπικού του ιστολογίου, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, απαντά στα σχόλια του Παύλου Πολάκη σε ανάρτησή του στο Facebook την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.


Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος χαρακτηρίζει «οχετό το στόμα Πολάκη», ενώ τον ευχαριστεί θερμά «διότι απέδειξε ο ίδιος πόσο ανυπόληπτο πρόσωπο τυγχάνει, οπότε οι ύβρεις του για το ταπεινό πρόσωπό μας δεν είναι παρά έπαινος, τιμή καί δόξα!».
Φωτογραφία: dfg.de
Η Αθήνα ακύρωσε την άδεια που είχε προηγουμένως χορηγήσει στο..

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΑΜΒΟΥΚΑ: "ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 900 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"! ΚΡΥΦΟ ΧΡΕΟΣ 600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ 335 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΒΙΝΤΕΟ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ....

Ο καθηγητής του Οικονομικού Παπεπιστημίου κ. Γιώργος Βάμβουκας, σε συνέντευξή του στον Μάκη Βραχιολίδη και την εκπομπή "Ανεξάρτητο Παρατηρητή", αποκαλύπτει ότι το πραγματικό δημόσιο χρέος της χώρας είναι πάνω από 900 δις ευρώ και όχι 335 δις ευρώ. Υπάρχει ένα κρυφό δημόσιο χρέος 600 δις ευρώ το οποίο αναφέρει και το Ελεγκτικό Συνέδριο και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ωστόσο η κυβέρνηση το...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου