Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ο ΜΙΣΤΕΡ ΓΚΡΙΝΟΥΪΤΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΉΚΑΝΕ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΑ!

Λ. Κρέτσος: «Όλα θα υποκατασταθούνε από το διαδίκτυο»
GENIKOS GRAMMATEAS TYPOY
Ως μια ευκαιρία να ρυθμιστούν ζητήματα που αφορούν το  ιντερνετικό τοπίο, «όπου κυριαρχούν δυστυχώς προβλήματα με εργασιακές γαλέρες, καταπάτηση βασικών εργατικών δικαιωμάτων, διαφθοράς και διαπλοκής που έχουν να κάνουν με ξέπλυμα βρώμικου χρήματος με διασπορά ψευδών ειδήσεων, συκοφαντικής δυσφήμισης», βλέπει ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, το σχέδιο νόμου για την «Αδειοδότηση παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης – Ίδρυση συνδεδεμένης με την ΕΡΤ Α.Ε. ανώνυμης εταιρίας για την ανάπτυξη δικτύου επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής – Ρύθμιση θεμάτων Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) – Εθνική Επικοινωνιακή Πολιτική, Οργάνωση της Επικοινωνιακής Διπλωματίας – Σύσταση Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας και Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης – Τροποποίηση διατάξεων Ν. 4070/2012 (ΦΕΚ Α 82/2012) και άλλες διατάξεις».

Όπως τονίζει, «Επειδή ουσιαστικά όλη η ενημέρωση περνάει στο διαδίκτυο και κάποια στιγμή θα φτάσουμε ίσως σε ένα σημείο μετά από κάποιες δεκαετίες δηλαδή μέχρι το 2030 ενδεχομένως όπως δείχνουν κάποιες μελέτες να μην υπάρχει έντυπος λόγος ουσιαστικά και όλα να υποκατασταθούνε από το διαδίκτυο».
Για όλα αυτά μίλησε στην εκπομπή “Δεύτερη Ανάγνωση” και τον Κώστα Μπλιάτκα, στον 104,9 FM.
Ολόκληρη η συζήτηση
(ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα)


ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ Ο ΦΩΣΤΗΡ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΕΚΔΟΧΗΣ... π.χ. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΩΡΑ ΓΚΡΙΝΟΥΪΤΣ! ..για να δούμε πόσο θα κρατήσει η δική του ΩΡΑ!
Λευτέρης Κρέτσος
Ο Λευτέρης Κρέτσος είναι διδάκτωρ Εργασιακών Σχέσεων και μέχρι το διορισμό του ως Γενικός Γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας (2015), κατείχε τη θέση του Επίκουρου Καθηγητή εργασιακών σχέσεων και διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων στο Πανεπιστήμιο του Greenwich (Σχολή Οικονομικών Επιστημών, Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων και Οργανωσιακής Συμπεριφοράς).
Δεν ξέρουμε σε αγγελία των ανακάλυψαν, τον συμπαθή κατά τα άλλα αυτό μπολσεβίκο και τον τοποθέτησαν στα του Τύπου... Αλήθεια οι άνθρωποι του Τύπου είναι πόροι ανθρώπινοι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου