Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΦΙΑΣΚΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ -ΜΕΓΑΛΗ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ...ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ!

ΙΔΟΎ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΜΆΓΑΖΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ!..Κι εσύ λαέ θα κρατάς σημαιάκια τους. ΟΥΣΤ!

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ!
Ο Μεϊμαρακης...αποσύρεται από λεπτό σε λεπτό!!



Από κάποιο λάθος το ηλέκτρονικό σύστημα καταγραφής της ψηφοφορίας στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.δεν λειτουργεί  Μέχρι στιγμής 9.30 π.μ. δεν έχει ψηφίσει κανένας! Ο κ. Μεϊμαράκης οργισμένος δήλωσε πως οι εκλογές αναβάλλονται... Αν οι άλλοι 3 υποψήφιοι θελήσουν να συνεχίσουν... αυτός ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ!
Μπάχαλο τουτέστιν και ενδεχομένος να υπάρχει δάκτυλος πονηρός.. ΄Εδωσε δε προθεσμία μισής ώρας κι αν δε αποκατασταθεί το σύστημα ...τότε.. χαιρέτα μας τον πλάτανο. Κι αυτό το ασκέρι... ονειρεύεται να κυβερνήσει την Ελλάδα!  

Βρε...Βρε... που χάθηκε αυτή η ψυχή;


ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ – Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και ο Ολυμπιακός...


Ο Γιώργος Κοσκωτάς είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν περισσότερο την ελληνική Δικαιοσύνη και όχι μόνο. Τι κάνει όμως σήμερα ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, που είχε απασχολήσει τη δικαιοσύνη με το περίφημο σκάνδαλο της Τράπεζας Κρήτης;
Ο Κοσκωτάς, 14 χρόνια μετά από την αποφυλάκισή του το 2011, απολαμβάνει τον καφέ του στη Γλυφάδα, έχοντας αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πάντα το ενδιαφέρον του συγκεντρώνει η αγαπημένη του ομάδα, ο Ολυμπιακός.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, ο 62χρονος Γιώργος Κοσκωτάς, δεν επέστρεψε ποτέ τα χρήματα που υπεξαίρεσε καθώς εκείνη την εποχή δεν υπήρχε νόμος για την

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου