Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 82 ΕΤΩΝ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΕΠΊ 25 ΧΡΌΝΙΑ ΈΠΕΙΝΕ ΣΥΝΕΧΏΣ ΜΊΑ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ… ΤΗΝ ΈΧΕΙ ΚΌΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΌ 5 ΧΡΟΝΙΑ…. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΒΙΌΤΗΤΑ ΤΟΥ…..ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ!,,,ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ!

Η ασπιρίνη είναι και αντιγηραντική

Ένα νέο μηχανισμό δράσης της ασπιρίνης που έχει αντιγηραντικά αποτελέσματα, ανακάλυψαν επιστήμονες του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) και συνάδελφοί τους στη Γαλλία.
Η συνεργασία των ερευνητών του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας & Βιοτεχνολογίας (ΙΜΒΒ) του ΙΤΕ με τους ξένους επιστήμονες αποκαλύπτει ότι η δράση της ασπιρίνης προσομοιώνει τα ευεργετικά για τον οργανισμό αποτελέσματα της περιορισμένης πρόσληψης θερμίδων, χωρίς όμως να επιφέρει υποσιτισμό, πράγμα που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ

ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ! ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

Η σημαία της Τουρκίας αποτελείται από μία λευκή ημισέληνο και ένα αστέρι σε κόκκινο φόντο. Ο όρος ημισέληνος στα Ελληνικά είναι λανθασμένος, αφού το σύμβολο δεν απεικονίζει «μισό» φεγγάρι, αλλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου