Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!





ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΈΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
Η Συμφωνία δεν κλείστηκε ακόμη!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ!- ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ- ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ-ΑΝΕΛ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!

Κρίσιμες οι στιγμές, Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΣ ΑΛΥΣΣΟΔΕΝΕΙ.. ΚΑΙ ΟΙ 28 ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ!

Και φυσικά το ιστορικό ΟΧΙ …εξαερώθηκε:
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ-ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ;


Στόχος των οποίων είναι να μας ξευτιλίσουν και μας αφανίσουν! Και τρομοκράτες και βάρβαροι είναι… Φαίνεται ότι ο Λαφαζάνης και το ΚΚΕ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… δικαιώνονται!

** Οι προτάσεις Τσίπρα για ΣΥΜΦΩΝΙΑ ευτελίζουν το ΟΧΙ και ανοίγουν την όρεξη των δειναστών μας που μας δουλεύουν συνεχώς και θέλουν περισσότερο αίμα από μας. Η διάσκεψη των 28 (κι όχι 19)  αρχηγών αυτό το νόημα έχει! Να μας στύψουν! Η Ναζιστική σημερινή Γερμανία, όργανο του διεθνούς Τραπεζικού Σιωνισμού-Παγκοσμιοποίησης αποσκοπεί στο τελικό καρύδωμα της Ελλάδας...

Η μόνη ελπίδα: Αν του στρίψει του Τσίπρα και βγάλει νέο ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ   προς Ευρωπαίους αυτή τη φορά, και να καταγγείλει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ!
Διαφορετικά ξοφλάει σαν πολιτικός στην Ελλάδα!


Και δεν θα διαλυθεί η Ελλάδα, αλλά ολάκερη η Ευρώπη και το χθόνιο Σιωνιστικό Τραπεζικό σύστημα που έχει πλέον γίνει το αφεντικό Εθνών και λαών, χάρις στους ξεπουλημένους, Πρωθυπουργούς και πολιτικούς!
Πολύ φοβούμαστε ότι ο Τσίπρας δεν θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος του Μέγιστου ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, που ήταν σαφές: ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ...δήθεν ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ!

Διαβάστε πιο κάτω το άλγος της συμφωνίας που ζητάει ο Τσίπρας και τον έχουν ακόμη στο περίμενε! Θέλουν κι άλλες αλυσίδες για τον ελληνικό λαό!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου