Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΧΑΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ! ...


ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ: "ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ"!!! ΒΙΝΤΕΟ!

Εκτός ελέγχου για μία ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκις - Μάλιστα έκανε λόγο για 'Βοθροκάναλα της διαπλοκής' και 'χθεσινά αυγά'

Νέο παραλήρημα του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, εναντίον των δημοσιογράφων και των μέσων ενημέρωσης.

Σε ομιλία του στο Μαρούσι, χαρακτήρισε "βοθροκάναλα της διαπλοκής"...τους τηλεοπτικούς σταθμούς και "χθεσινά αυγά" τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους στο Υπουργείο Υγείας.

Το περιστατικό ξεκίνησε με αφορμή την αναφορά σε περιστατικό του περασμένου Δεκεμβρίου όταν σε συνέντευξη Τύπου είχε διαπληκτιστεί φραστικά με δημοσιογράφο.

"Εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, τρία μέτρα αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου", είπε χθες σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον δημοσιογράφο δίνοντας λαβή για νέα σχόλια σχετικά με τη συμπεριφορά ενός πολιτικού και υπουργού.

Παράλληλα,  χαρακτήρισε το ΚΕΕΛΠΝΟ ως την «offshore του υπουργείου Υγείας», ενώ επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι προέρχεται "από την κατ’ εξοχήν οικογένεια της διαπλοκής".

Όλα όσα είπε αναλυτικά:

"Στη συνέντευξη θα θυμάστε πολύ καλά γιατί νομίζω πρέπει να ήταν και από το κανάλι σας Αυτό που έμεινε είναι ότι εγώ είμαι αγροίκος και μιλάω άσχημα. Οτι λέω τον ιό AIDS χιβ και αυτό έμεινε από το δικό σας το κανάλι με πολλές επαναλήψεις κομμένων σκηνικών από τη συνέντευξη στο οποίο ενώ έκοβε την κουβέντα την απαράδεκτη του συναδέλφου σας κ. Νεγκή, που ενώ πετάγεται και λέει προς τον Ανδρέα τον Ξανθό «λες πολιτικές μπαρούφες» πρόσεξε σαν να λες εσύ σε μένα πολιτικές μπαρούφες. Να κόβεται αυτό να μην φαίνεται στο κανάλι και στο κομμάτι που προβάλατε όλα το βοθροκάναλα της διαπλοκής και το επαναλαμβάνω όλα. Τώρα θα τα πούμε όλα γιατί γυρνάει και ο τροχός"

Κόβεται αυτό το κομμάτι και βγάζετε εμένα που του λέω τι λες ρε εσύ τι είναι αυτά που λες και ξεκινάτε την προβολή από το τι είναι αυτά που λες. Πετάγεται μετά και λέει μάζεψε το σκύλο δίπλα σου εννοώντας εμένα που εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, τρία μέτρα, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και του είπα αυτά που πρεπε να του πω, έτσι αυτό προβάλατε για να κρύψετε ή που βγήκαν κάτι 25χρονα που εψές πήραν πτυχίο να πουν πως λένε οι γιατροί τον ιό του AIDS ας πούμε, όλοι χιβ τον λέμε μεταξύ μας, έτσι το λέμε πως να το κάνουμε δηλαδή και θα μας κάνουν την παρατήρηση τα χθεσινά αβγά για να το πω έτσι πως να τον επούμε".
greek-inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου