Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ -ΦΟΛΆ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!


ΕΝΑΣ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ BLOGGER METEΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ...ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΛΑΘΟΣ! ΑΦΕΡΙΜ!

DSC00294Παρακρουστικό! Σχεδόν μοναδικό, διότι σχεδόν ΟΛΟΙ οι blogger ανά την Ελλάδα δεν μετείχαν στην απεργία φόλα της ΕΣΗΕΑ-ΠΟΕΣΥ..
Υπερμύνεται της απεργίας-φόλα και των συμφερόντων των επαγγελματιών δημοσιογράφων...Μπα σίγουρα θα είναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ... Τέτοιο νιονιό ο ΘΡΑΞ! Τι περιμένει να τον αναγνωρίσουν ως δημοσιογράφο; Με αυτό το πλευρό να κοιμάται ! Ποιοί αυτοί που πολεμούν το blogging;
Καλά τόσο στραβός είναι; Θα μπορούσε να γίνει μέλος της ΕΣΔ ... ώστε να απαλύνει κάπως τα κόμπλεξ του! Διαβάστε και κλάψτε: 


Σε σχέση τώρα με την απεργία, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτή αφορά την κατάθεση από την κυβέρνηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, που μεταξύ άλλων οδηγεί στην κατάργηση των ταμείων των δημοσιογράφων και εμφανίζεται να είναι… λαιμητόμος για τους δημοσιογράφους, όπως και για πολλές άλλες κοινωνικές ομάδες. Αίτημα είναι η «άμεση απόσυρση του εξοντωτικού αντεργατικού κυβερνητικού ασφαλιστικού νομοσχεδίου, που εξαθλιώνει και φτωχοποιεί όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της χώρας και πλήττει καίρια την Ενημέρωση και τους ανθρώπους της». Άλλωστε αντίστοιχες κινητοποιήσεις εναντίον του ασφαλιστικού νομοσχεδίου βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και καιρό και από άλλα επαγγέλματα. Στον χορό αυτών των κινητοποιήσεων αποφάσισαν να μπουν λοιπόν και οι δημοσιογράφοι, απλά εκτιμούμε ότι το κάνουν με… λάθος τρόπο.
Άποψη των συντακτών- συνεργατών του ThrakiSportS, της κορυφαίας ιστοσελίδας της Θράκης, είναι πως ο τρόπος διεκδίκησης δημοσιογράφων με… απεργία στην ενημέρωση είναι λάθος. Μπορείς να απεργείς απέναντι στον εργοδότη σου αν δεν σε πληρώνει, αλλά να απεργείς απέναντι στην κατάθεση ενός νομοσχεδίου στερώντας τον κόσμο από το συνταγματικά κατοχυρωμένο αγαθό της ενημέρωσης είναι λάθος. Για αυτό και το ThrakiSportS, που δεν έχει «αφεντικά» παρά μόνο τους αναγνώστες του, αφού αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια θρακιωτών δημοσιογράφων που ακριβώς θέλησαν να δημιουργήσουν αυτήν την ιστοσελίδα με στόχο να μπορεί να ασκεί κριτική στους πάντες και να μην δέχεται εντολές από κανέναν, θα μπορούσε πρώτο και καλύτερο να μην συμμετάσχει σε αυτήν  – αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη – απεργία. Και θα ήμασταν απόλυτα δικαιολογημένοι, αν κάναμε κάτι τέτοιο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου