Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΦΟΛΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!

ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ Η ΠΟΕΣΥ; ..ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΥΑ ΤΟΥΣ; ΒΑΤΙΚΑΝΟ;

Απολαύστε τα υποτακτικά-δημοσιογράφοι...υπάλληλοι τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ λένε... 
Την κατάσταση τη ζώζει ένας  μπλογκε από την ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ!

Το τέλος της απεργίας των δημοσιογράφων αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα σε λίγο αφού τα σωματεία του κλάδου αποφάσισαν την αναστολή των κινητοποιήσεων με ισχύ από τις 6 το απόγευμα.

Είχε προηγηθεί το σπάσιμο της απεργίας από τον ΣΚΑΙ τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο, ενώ σήμερα εκδόθηκαν σε ψηφιακή μορφή η εφημερίδα Καθημερινή και η αθλητική εφημερίδα, Sportday.

Προηγήθηκε η άκαρπη συνάντηση του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου με τα σωματεία των δημοσιογράφων όσον αφορά κυρίως στην κατάργηση του αγγελιόσημου, ενώ πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί διεμήνυαν στην ΠΟΕΣΥ και την ΕΣΗΕΑ ότι θα ακολουθούσαν το παράδειγμα του ΣΚΑΙ.

Α...ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΤΟΥ 

ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥ..ΛΕΝΕ:

"Να υπενθυμίσουμε ότι οι εργαζόμενοι του newsit.gr συνειδητά δεν λαμβάνουν μέρος στις απεργίες της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ αφού οι ενώσεις των δημοσιογράφων δεν μας αναγνωρίζουν και δεν θεωρούν ότι επιτελούμε δημοσιογραφικό έργο οι εργαζόμενοι στο διαδίκτυο..."

Να το δράμα τους!..Θα έκαναν τα μπαγασάκια απεργία...αν τους αναγνώριζαν ως ..δημοσιογράφους! Σκατένια υπόθεση η ΕΣΗΕΑ! Κάποτε είχε κύρις ...σήμερα με τα αριστεροκουμούνια που την κατέλαβαν.. είναι για τα πανηγύρια . Και βεβαίως τα παιδιά που προσφέρουν καθημερινό ουσιαστικό δημοσιογραφικό έργο... ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑ δημοσιογράφοι..... Αλλά με το μυαλό που κουβαλάνε οι συντεχνιακοί της ΕΣΗΕΑ... θα ..αναγνωριστούν ως δημοσιογράφοι τον επόμενο αιώνα... Εδώ το κωλοσωματείο αυτό δεν αναγνώριζε ως δημοσιογράφους σπουδαίους και δημοφιλείς δημοσιογράφους με θητεία στον Τύπο επι 25 έτη... και θέλεις έσύ ρε τζόβενο του διαδικτύου να σε αναγνωρίσουν... Αυτοί οι της θλιβερής ΕΣΗΕΑ έχουν φαντασιώσεις Δαλάϊ Λάμα...Άστα να μη συνεχίσουμε...
θαρρουν πως οι ισχνοί αυτοί πως είναι Πατριάρχες ή Πάπες... που δα μπορούν να βαφτίζουν -χρήζουν δημοσιογράφους. Δεν φταίνε αυτοί... Αλλά εσύ και το νιονιό σου...  

Αλήθεια γιατί δεν απευθύνεστε στην ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (ΕΣΔ); 


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΑ ΤΩΝ...ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΪ... ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ...ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥς ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ! ΑΝΤΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΪΡΙ!

Με κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε σήμερα ο ΣΚΑΪ, αφού το μεσημέρι της Τρίτης η εκπομπή «Αταίριαστοι» του τηλεοπτικού σταθμού μεταδόθηκε ζωντανά.
«Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τις συνέπειες», ανέφεραν οι παρουσιαστές της εκπομπής, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση ότι εκμεταλλεύονται την απεργία στα μέσα ενημέρωσης.
«Θα μας πουν απεργοσπάστες, κατάπτυστους δωσίλογους», ανέφεραν , συμπληρώνοντας πως «διάφοροι συνάδελφοι είναι σε αγωνιστική έξαρση για να σπάσουν την απεργία. Περιμένανε να κάνουμε την αρχή».

 

Και ο blogger-δημοσιογράφος ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ  από την ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ σώζει την κατάσταση σημειώνοντας:

Και αυτό το σενάριο το έχουμε στη σκέψη μας κ. συνάδελφοι της Ε.Σ.Δ. ωστόσο, βλέπετε...γέμισε ο τόπος από λαμόγια!!!

ΑΝ ΕΙΣΑΙ BLOGGER ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΦΑΡΣΑ-ΦΙΑΣΚΟ!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου