Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΜΑΥΡΑ ΚΙ ΑΡΑΧΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΤΥΠΟ...ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 21/5/15

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ι.ΕΤ.

Επιστολή προς τα μέλη της Ε.Ι.Ε.Τ.
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
mountakis antonisΌπως ήδη γνωρίζετε, το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας (οδός Αλ. Πάντου & Φραγκούδη, Καλλιθέα), η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας. Μια Συνέλευση καθοριστική για το μέλλον της Ε.Ι.Ε.Τ. και του κλάδου μας, καθώς οι εφημερίδες μας βρίσκονται σήμερα σε κομβικό σημείο, βιώνοντας κι αυτές την βαθιά οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.
Σ' αυτή λοιπόν, την κρίσιμη εποχή καλούμαστε ως Ένωση να διαδραματίσουμε καθοριστικό ρόλο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα πολλά και μεγάλα προβλήματα του κλάδου μας, διεκδικώντας άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

Θεωρώντας ότι μόνο με συσπείρωση, ενότητα και συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε την υλοποίηση των στόχων μας, σας καλούμε όλες και όλους να παρευρεθείτε στην καθοριστική αυτή Γενική Συνέλευση και να καταθέσετε τις προτάσεις σας, τόσο για την τελική διαμόρφωση του νέου Καταστατικού μας, όσο και για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Ένωσης και των εφημερίδων μας.
Τόσο η αλλαγή του Καταστατικού μας (μετά από αρκετά χρόνια), όσο και τα αναπτυξιακά θέματα που θα συζητηθούν («Η επόμενη μέρα της Ε.Ι.Ε.Τ.», «Η Ε.Ι.Ε.Τ. ως μοχλός στήριξης και ανάπτυξης των εφημερίδων – μελών της»), καθιστούν αναγκαία την παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων μελών στη Γενική Συνέλευση του επόμενου Σαββάτου.
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Αυτούς τους 14 μήνες που έχουμε αναλάβει τη διοίκηση της Ε.Ι.Ε.Τ., δουλέψαμε σκληρά με στόχο την επιβίωση της, παρ' ότι τα προβλήματα που "κληρονομήσαμε" και κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε ήταν πολλά και δύσκολα. Αν τα καταφέραμε θα το κρίνετε εσείς κατά την παρουσίαση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της περιόδου αυτής.
Ωστόσο, καθώς πιστεύουμε στη δύναμη του εβδομαδιαίου Περιφερειακού Τύπου που μπορεί και πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί μια ισχυρή και ελεύθερη φωνή στην Ελληνική Περιφέρεια, μια φωνή που θα στοχεύει στην αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων, στην ανάπτυξη των κατά τόπους περιφερειών αλλά και στην βελτίωση της ζωής όλων μας, θεωρούμε απαραίτητη την ύπαρξη μιας ισχυρής Ε.Ι.Ε.Τ.
Ο μόνος τρόπος για να το καταφέρουμε είναι η ενεργοποίηση ΟΛΩΝ των μελών της Ένωσής μας. Κι αυτό γιατί θεωρούμε ότι μόνο με την εξωστρέφεια και την συλλογική προσπάθεια μπορούμε να δημιουργήσουμε μια Ένωση δυνατή και υπολογίσιμη που θα παίξει τον ρόλο για τον οποίο ιδρύθηκε.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ι.Ε.Τ.
Υ.Γ.: Περιμένουμε τις προτάσεις σας για τη Γενική Συνέλευση είτε στο Forumτης Ε.Ι.Ε.Τ. (www.eiet.gr) είτε στα προσωπικά μου τηλέφωνα ( 6977-441.625, 28210-88.066, fax28210-88.066)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου