Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΝΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ! 

Απάντηση Εκπροσώπου ΥΠΕΞ σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την εκλογή και τις χθεσινές δηλώσεις του νέου Αντιπροέδρου του αλβανικού Κοινοβουλίου S. Idrizi

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την εκλογή και τις χθεσινές δηλώσεις του νέου Γ΄ Αντιπροέδρου του αλβανικού Κοινοβουλίου, Shpëtim Idrizi, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, δήλωσε τα εξής :


«Η επιλογή προσώπων που είναι φορείς αλυτρωτικών αντιλήψεων και συνδέονται άμεσα με το αποκρουστικό φασιστικό και ναζιστικό παρελθόν της Ευρώπης, σε υψηλές θέσεις στα ανώτατα θεσμικά όργανα του κράτους, δεν προάγει την φιλία, τη συνεργασία, την σταθερότητα και τις σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ούτε, βεβαίως, συμβάλλει στην ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας». 


Ανακοίνωση του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και Θεμάτων Ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ για τα 52 χρόνια από τη δολοφονία του βουλευτή της αριστεράς Γρηγόρη Λαμπράκη, ηγέτη του ελληνικού και διεθνούς κινήματος ειρήνης
Συνάντηση Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Γιώργου Τσίπρα με τον προκάτοχό του Παναγιώτη Μίχαλο
ΠΑΝΑΓ.ΜΙΧΑΛΟΣ
 
Ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του ΥΠΕΞ κ. Γιώργος Τσίπρας συναντήθηκε, σήμερα, με τον προκάτοχό του κ. Παναγιώτη Μίχαλο.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που εμπίπτουν στο πεδίο αρμοδιοτήτων της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και αντηλλάγησαν απόψεις για ζητήματα οικονομικής διπλωματίας και προώθησης των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων της Ελλάδας με χώρες-στόχους.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μίχαλος συζήτησαν πρωτοβουλίες που έχουν ήδη αναληφθεί, αλλά και σχεδιαζόμενες ενέργειες με στόχο την αύξηση των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων σε καθιερωμένες, αλλά και σε νέες, δυναμικές αγορές, την προσέλκυση επενδύσεων και την αύξηση των τουριστικών ροών προς την Ελλάδα. 
Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών των κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων και ΠΕ60-Νηπιαγωγών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για το σχολικό έτος 2014-2015 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και εκπαιδευτικοί κλάδουΠΕ60-Νηπιαγωγών για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 25 έως την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 οπότε και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε σχολικές μονάδες της περιοχής που προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους. 
Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minedu.gov.gr

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΠΟΝΟΥ!

(Δοκιμάστε ..δεν χάνετε τίποτε..)
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Υπάρχουν συγκεκριμένα στην παλάμη του χεριού σας που μπορούν να σας ανακουφίσουν άμεσα από πόνους σε όλες τις περιοχές του σώματός σας! Κι όπως θα...
διαπιστώσετε συμβαίνει πολύ απλά και θα σας λύσει πολλά προβλήματα...
Μελετήστε προσεκτικά την παρακάτω εικόνα που θα δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου