Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ... ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ!

ΑΠΟΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΑΝ!
Η ΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ;.. ΤΙ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΛΑΟΣ; 

Η ΕΡΑ -ΚΕΝΤΡΙΚΗ- ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΗΜΕΡΑ! ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΡΕ;


ANAKOINΩΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟY: «ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…»!

 
Στη συνέλευση εργαζομένων και αλληλέγγυων της ΕΡΑ Ζακύνθου, που πραγματοποιήθηκε στις 30-4-2015, συζητήθηκε η πορεία του τοπικού περιφερειακού ραδιοφωνικού σταθμού μετά την ψήφιση του νόμου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε έγινε απολογισμός των περίπου 23 μηνών αυτοδιαχείρισης και αυτό-οργάνωσης, ενώ, κατατέθηκαν και προτάσεις για το μελλοντικό τρόπο λειτουργίας του Ρ/Σ.

 Κοινή πεποίθηση όλων ήταν ότι, ο πρωτόγνωρος αγώνας μας ήταν αυτός που έφερε τη νίκη ενάντια στην επιβολή του «μαύρου» στην ΕΡΤ και πως οποιαδήποτε πολιτική ή άλλη εξουσία επιχειρήσει να τον «καπελώσει» θα μας βρει αντιμέτωπους… 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ...Αει στο διάολο ρε αριστερομαχαλόμαγκες-τρωκτικα του δημοσίου! Κάνετε και τον καμπάνταη! 

Στο πλαίσιο αυτό, θεωρώντας ότι η ΕΡΑ Ζακύνθου –εκτός από τη συνεχή εκπομπή ενημερωτικού και ψυχαγωγικού προγράμματος από εργαζόμενους αλλά και τις πολλές εκπομπές αλληλέγγυων- έδωσε δυναμικό αγωνιστικό παρών και σε πολλά άλλα επίπεδα, όπως: με την έκδοση του μοναδικού cd του αγώνα όλων των αγωνιζόμενων απολυμένων εργαζόμενων της ΕΡΤ, την πραγματοποίηση της δράσης «Εργαστήρι Αλληλεγγύης και Επικοινωνίας» στον χώρο της το καλοκαίρι του 2014, την αδιάλειπτη συμμετοχή εργαζομένων και αλληλέγγυων σε συνδικαλιστικές και κινηματικές δράσεις καθώς και πολιτικές, συνδικαλιστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, κ.α.

                                    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Σ Α Μ Ε: 

- τη διατήρηση της συνέλευσης εργαζόμενων και αλληλέγγυων ως αποφασιστικό όργανο για τη μελλοντική λειτουργία του σταθμού. 

- την προστασία του περιφερειακού σταθμού από οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης ή κατάργησης , με άμεσες κινητοποιήσεις.

- τη διατήρηση όλων των εκπομπών των αλληλέγγυων, καθώς αποτέλεσαν και εξακολουθούν να αποτελούν γνήσια έκφραση της «ανοιχτής φωνής της ΕΡΤ στην κοινωνία»! .

- τη διεκδίκηση για στελέχωση σε θέσεις που υπάρχουν ελλείψεις στον τοπικό Ρ/Σ/ (π.χ. τεχνικούς), από αυτούς που επί 23 μήνες απέδειξαν εμπράκτως ότι διαθέτουν τη θέληση να υπερασπιστούν τον περιφερειακό σταθμό. 

- την πρόσληψη στην ΕΡΤ ενός μέλους Α΄ βαθμού από την οικογένεια της νεκρής αγωνίστριας συναδέλφισσας μας, Αδαμαντίας Παντή.

Οι αποφάσεις της συνέλευσής μας, μεταφέρθηκαν σε εκπροσώπους σωματείων και συλλόγων εργαζόμενων της Ζακύνθου-την ημέρα της απεργιακής συγκέντρωσης της Πρωτομαγιάς-οι οποίοι δήλωσαν ότι θα είναι συμπαραστάτες μας για την υλοποίησή τους! 

«ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου