Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ο ΜΟΝΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ... ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ! ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ ΣΟΥ!

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ  ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΗΝΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΠΟΛΥΠΑΘΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.


Χαράς ευαγγέλια. Μετά από πολύμηνη κυοφορία.. -αδράνεια-νάρκη, η πολύπαθος ιστοσελίδα του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ θα ξαναβγεί στο διαδίκτυο. Το πολύ μέχρι τέλους του μηνός! Το δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο η πρόεδρος του Ταμείου κ. Αντωνοπούλου, προς την ιστοσελίδα μας. Εξέφρασε την αισιοδοξία πως θα είναι "εξαιρετικά δυναμική". Μακάρι. 

Ξέρετε, είναι πρωτάκουστο-πρωτοφανές, ένας κλάδος ταγμένος στην πληροφόρηση... να μην έχει δικό του μέσο πληροφόρησης! 

Μάλιστα, πριν μας ανακοινώσει η κ. Αντωνοπούλου,  την "ευχάριστη" είδηση, της προτείναμε να αναλάβουμε εμείς ΔΩΡΕΑΝ τη λειτουργία και τη στήριξη-δοαχείριση της ιστοσελίδας, ώστε τα ουκ ολίγα μέλη του Ταμείου -εργαζόμενοι και συνταξιούχοι- να μπορούν ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουν τι ακριβώς γίνεται, στον κλάδο. 

Επί τη ευκαιρία καλούμε τους αναγνώστες μας να μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας για ενημέρωσή τους, να μας στείλουν τα e-mail τους, τουλάχιστον.. ή αν έχουν πρόσβαση στις λίστες των μελών των Ταμείων μας να μας τις στείλουν και να αφήσουν τις μαλακίες πως τάχα μου είναι προσωπικά δεδομένα και το αυτό της Χάϊδως. Τα μέλη του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ οφείλουν να γνωρίζονται μεταξύ τους και οι λίστες δεν είναι φέουδο υπαλλήλων κι άλλων δοτών παρατρεχάμενων.  Οι λίστες ανήκουν στους ασφαλισμένους αδιαίρετα.ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ
Διαφορετικά θα κάνουμε ηχηρό ΝΤΟΥ...Και κάποιοι θα τρέχουν να κρύβονται!  Φθάνει πια η πονηρά κακοριζικιά... Ο υπάλληλος και ο δοτός να εξουσιάζει το αφεντικό του, που είναι ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου