Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Εκβιάζει η Μέρκελ τον Τσίπρα να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες η Ελλάδα για να «χαλαρώσουν» το Μνημόνιο!


PROSFYGES LESVOS555 photoΗ κυβέρνηση Μέρκελ δεν θα επιμείνει στην αυστηρή τήρηση του Μνημονίου από την Ελλάδα στην περίπτωση που η Αθήνα δεχθεί να παραμείνουν στη χώρα περισσότεροι πρόσφυγες! Αυτό αναφέρει το γερμανικό οικονομικό περιοδικό WirtschaftsWoche.

Βουλγαράκης: Αν είσαι αριστερός και το νόμιμο και το παράνομο είναι ηθικό - «Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλληλοκαλύπτονται στην παρανομία»


Στο ζήτημα των πόθεν έσχες υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης, δηλώνοντας «εντυπωσιασμένος» από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα σχετικά θέματα.

«Όλα τα...

ΒΡΕ ΠΩΣ ΜΑΖΩΧΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ -ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΚΟΛΧΟΖ ΤΑ ...ΕΒΓΑΛΑΝ;

Ένταση στην ομιλία του Αμυρά: Είστε η εκατομμυριούχος Αριστερά - ΒΙΝΤΕΟ


Μικρής έκτασης ένταση στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργου Αμυρά, ο οποίος χαρακτήρισε την κυβέρνηση «εκατομμυριούχο Αριστερά».

«Ποια... Αριστερή κυβέρνηση; Είναι

ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΛΑΚΑ...

Και όμως συνέβη! Τηλεθεάτρια πήρε στη 


Γερμανού και μιλούσε για την… Μενεγάκη!


DOROΑπίστευτο και όμως αληθινό... Τηλεθεάτρια πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μιλούσε για την... Ελένη Μενεγάκη! Μπέρδεψε τις εκπομπές. Πώς αντέδρασε η Ναταλία;
Η τηλεθεάτρια πήρε τηλέφωνο για να παίξει και είπε ότι θέλει εκείνη γιατί: «Πριν μερικά χρόνια ήσουν καλεσμένη στη Μενεγάκη και έπαιξες για μένα. Ήταν και ο κύριος Πυριόχος τότε. Και βάλανε να πεις τραγούδια της Βίσση, όσα περισσότερα μπορούσες και είπες εσύ πολλά. Σου είπαν όμως ότι είναι άκυρο γιατί είναι κουμπάρα σου και τα ξέρεις αυτά. Και σου βάλανε μετά τη Δημητρίου κι εσύ πια τα σάρωσες όλα»!

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΜΑΓΑΖΑ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ CAPITAL CONTROLS..Καταλαβαίνεις Ωρε Ρωμιέ, ότι έxεις να κάνεις με κατσικοκλεφτες; Και πανάθεμά σε τους ...ψηφίζεις ακόμη!

1.412.800 ευρώ «μοίρασε» το Υπουργείο Εσωτερικών στα κόμματα

 Σε εκταμίευση 1.412.800 ευρώ προς τα κόμματα προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών με απόφαση που υπέγραψε ο αρμόδιος υπουργός, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Το... 

ποσό αυτό αποτελεί «κατανομή ποσοστού 40% της εκλογικής χρηματοδότησης στα πολιτικά κόμματα για τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015», όπως αναφέρεται στην υπουργική απόφαση.

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ...ΘΑ ΣΕ ΦΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΟΥ... ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

Σε κέφια ο Αυστραλός πρωθυπουργός – Τρώει αρνί και σπάει πιάτα σε ελληνικό γλέντι (ΦΩΤΟ)


  Τα «έσπασε» κυριολεκτικά και μεταφορικά ο Αυστραλός πρωθυπουργός σε μεγάλη εκδήλωση της ομογένειας. ΟΜάλκολμ Τέρνμπουλ παρευρέθηκε στο ελληνικό γλέντι που... 

οργάνωσε η ενορία Αγίας Άννας στο Γκολντ Κόουστ του Κουίνσλαντ, και καταχειροκροτήθηκε όταν άρχισε να σπάει πιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου