Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΩΦΑΤΕ ...ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ...

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ...ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ!

ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ…ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ Ιατροφαρμακευτικά συνδικάτα! Καταλαβαίτε το!


-Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου –Όλο το βιβλίο εδώ> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html -

ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΆΚΙΑ…ΣΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΑ!-Παθαίνουν νταράκουλουμ..αν τους μιλήσεις για βότανα…Τα αποφεύγουν σαν ψώρα , ενώ οι Φαρμακοβιομηχανίες στα σκευάσματά τους στηρίζονται στα βοτάνια!-ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ !Γιατί;Μα τα βότανα δεν φέρνουν..κέρδη!

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ …Μην παίρνετε ξώφαλτσα τα όσα πασχίζω να σας μεταδώσω για την υγεία σας.Απλά με το νιονιό σας εξετάστε τες. Π.Χ. Αν πιείτε ένα τσάϊ με μαϊντανό… ή με τσουκνίδα θα πάθετε κάτι. Μα κανένα βοτάνι δεν δημιουργεί παρενέργειες… ΕΥΕΡΓΕΤΟΥΝ! Ενώ τα φάρμακα …τα βιομηχανικά… σε σακατέβουν… Δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις αντεδείξεις τους που αναφέρουν στα φυλλάδιά των σκευασμάτων τους. Και θα καταλάβετε!
---Σας ζητάω πολλά;
--Καλέ τι λέτε; Εγώ ο ταπεινός καλόγερος (πείτε μου και κωλόγερο…αν σας κάνει κέφι) να ζητήσω από σας κάτι που δεν μπορείτε να μου δώσετε; Αμάν πια !  

Ο υγιεινός τρόπος ζωής και διατροφής αρκεί για να μειώσει στο μισό τον κίνδυνο εγκεφαλικού στις γυναίκες … Βασικά όπως έχει επισημάνει πρώτος ο Μέγας Αρχίατρος Ιπποκράτης…οι αρρώστιες μας είναι προϊόν των επιλογών μας στη διατροφή μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου