Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΑΘΙΚΙΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΩΝ ΗΠΑ!

ΣΟΚ! Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΑΜΑ ΒΑΝΔΑΛΙΖΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ! ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ!!! ΦΩΤΟ

Υπάρχει ελληνική κυβέρνηση να βάλει στη θέση του αυτό τον φασίστα; Ή θα σκύψουμε το κεφάλι όπως συνήθιζε να κάνει ο Βενιζέλος (Τούρκογλου) ο οποίος έδωσε και τη συγκατάθεσή του να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την είσοδο της Αλβανίας στην ΕΕ; 
Διαβάστε το ρεπορτάζ από το aftonomi.gr , δείτε και τις φωτό και φρίξτε. 

Νέα επίθεση στην Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία από το «Λαϊκό» κράτος στην Αλβανία.

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΗΜΕΙΏΣΕΙ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ!

Αποστάσεις κρατά το Μαξίμου από τις δηλώσεις Κωνσταντοπούλου

?????  ???????? ??????

Οι δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου περί ακυρότητας νόμων που έχουν ψηφιστεί στη Βουλή με λιγότερους από 151 βουλευτές λόγω απουσίας των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, έχουν  προκαλέσει  αίσθηση και πολλές αντιδράσεις.
Για το θέμα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.
Ο κ. Σακελλαρίδης, φάνηκε να κρατάει αποστάσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν είπε ότι είναι άκυρες οι αποφάσεις, είπε ότι θα γίνει έλεγχος για τη νομιμότητα, εάν υπάρχει θέμα ακυρότητας αυτών των αποφάσεων. Η κ. Κωνσταντοπούλου με τον θεσμικό έλεγχο που έχει αναλαμβάνει πρωτοβουλίες η κυβέρνηση ασκεί το νομοθετικό έργο». 
Ως προς το εάν η κυβέρνηση μέσω της κ. Κωνσταντοπούλου επιχειρεί να ακυρώσει κάποιες ρυθμίσεις και διατάξεις του μνημονίου ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε σχετικά πως «η όλη κίνηση της κ. Κωνσταντοπούλου κινείται σε θετική κατεύθυνση. Για οποιονδήποτε νόμο θέλει να αντικαταστήσει η κυβέρνηση θα τον αντικαταστήσει μέσω νομοθετικού έργου».

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!

Γιατί ο Καμμένος «κατσάδιασε» τον Νικολόπουλο!

kammenos_nikolopoulos
Την έντονη  δυσαρέσκειά του προς τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Νικολόπουλο, εξέφρασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ, αιτία στάθηκε η τηλεφωνική συνέντευξη που πήρε ο κ. Νικολόπουλος -στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία εμφανίζεται – από τον έγκλειστο στον Κορυδαλλό βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.
Ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έγινε» και το απέδωσε σε προσωπική πρωτοβουλία του βουλευτή.
Δηλαδή τι έγινε; Δηλαδή σε μια εκπομπή...απαγορεύεται να παίρνεισ συνέντευξη με τους Χρυσαυγίτες; Α... Ρε κωλοδημοκράτες!

Telegraph: Ελλάδα, Σομαλία, Σουδάν: Συγκρίσεις που σε κάνουν να κλαις

Clipboard
Η Telegraph υπενθυμίζει πως δεν είναι πολύ συνηθισμένο μια χώρα του λεγόμενου προηγμένου κόσμου να μην μπορεί να εξυπηρετήσει τα δάνειά της.
Εν προκειμένω η Ελλάδα αν δεν καλύψει την δόση προς το ΔΝΤ, θα είναι η πρώτη χώρα αυτής της κατηγορίας που θα ενταχθεί στον ατιμωτικό κατάλογο των ατιμωτικών παριών, έπειτα από 70 χρόνια παρουσίας του ΔΝΤ. Κράτη όπως το Σουδάν, η Ζάμπια, το Περού, το Κονγκό, η Σομαλία κ.α ανήκουν σε αυτή τη λίστα όπως δείχνει και το γράφημα..

H Mέρκελ ξεναγεί Spielberg και Hanks στη «Γέφυρα των Κατασκόπων»

merkel-spielberg-hanks
Mια αθέατη πλευρά της, αυτή της σινεφίλ, έδειξε πρόσφατα η Γερμανίδα Καγκελάριος Αγκέλα Μέρκελ.

Η Ανγκέλα Μέρκελ ζήτησε να παραβρεθεί στα γυρίσματα της ταινίας «Bridge of Spies», όπου συναντήθηκε με το διάσημο σκηνοθέτη και τον αγαπημένο χολιγουντιανό ηθοποιό.
Η ταινία «γέφυρα των κατασκόπων» είναι ένα ψυχροπολεμικό δράμα. Η ιστορία της αφορά στον δικηγόρο James Donovan (Τοm Hanks) και στις διαπραγματεύσεις που έκανε για να απελευθερωθεί ο πιλότος Francis Gary Powers, ο οποίος συνελήφθη, όταν το αεροσκάφος του κατερρίφθη στη Σοβιετική Ένωση.
Το σενάριο της ταινίας έγραψε ο Matt Charman και το επεξεργάστηκαν οι αδελφοί Coen. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε επίσης, τους Mark Rylance, Amy Ryan, Alan Alda και Eve Hewson. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 16 Οκτωβρίου 2015.
Σε ότι αφορά την περίφημη γέφυρα, που γυρίσθηκε η ταινία, αυτή ονομάζεται «Γέφυρα της Ενότητας».  Τη δεκαετία του ‘80 μετονομάστηκε σε Γέφυρα Glienicke.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου