Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 
Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Rania Liaga Γράφει η κ. Ράνια Λιάγκα <ouranialiaga@gmail.com>
Ήρθε η σοκολάτα θαύμα !!! Χαράς ευαγγέλια...
Κυκλοφορεί η αντιγηραντικη σοκολάτα!!!!!!
Επιστήμονες του Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ κατόρθωσαν να παρασκευάσουν μια σοκολάτα με πανίσχυρες αντιοξειδωτικές ουσίες.
Πρόκειται για την ουσία ασταξανθινη που έχει αντιφλεγμονωδεις ιδιότητες και την φλέβανόλη που μειώνει την κακή (LDL) χοληστερόλη.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι συγκεκριμένη σοκολάτα επιβραδύνει τα σημάδια του γήρατος. Ισχυρίζονται ότι η σοκολάτα "Esthechoc" ( σύντμηση των λέξεων αισθητική και σοκολάτα ) όχι μόνο βελτιώνει το δέρμα αλλά επαναφέρει και τους δερματικούς βιοδεικτες των γυναικών ηλικίας 50-60 ετών στα επίπεδα των γυναικών ηλικίας 20-30 ετών.
Η Esthechoc αποτελεί προϊόν δέκα ετών ιατρικής έρευνας και δοκιμών σε περισσότερους από 3.000 Βρετενους εθελοντές.
Η επιςημη παρουσίαση της Esthechoc πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου στην 13η Παγκοσμια Σύνοδο Τεχνολογίας και Καινοτομίας Τροφίμων (GFTIS) στο Λονδίνο.
Στάλθηκε από το iPhone μου

Ο ΑΡΧΙΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ!

Ο ΝΤΡΑΓΚΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΥΡΩ, ΚΟΥΤΕΝΤΕΔΕΣ!

Αφού η κυβέρνηση δεν είναι αποφασισμένη να τα σπάσει με τους τοκογλύφους, τότε κάθε μέρα θα την χορεύουν στο...ταψί. Ο χορός του θανάτου συνεχίζεται από την ΕΚΤ και με τον Ντράγκι να ανακοινώνει τον αποκλεισμό της χώρας μας από το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης! Τι σημαίνει αυτό; Ότι «απαγορεύεται από τους κανόνες» η Ευρωπαϊκή Τράπεζα να προσφέρει χρήματα σε τραπεζικούς ομίλους, προκειμένου αυτοί να αγοράζουν κρατικά ομόλογα! 
To ξεκαθάρισε ο Μάριο Ντράγκι, απαντώντας «όχι» στο αίτημα της...

ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Ή ΘΑ ΣΚΥΨΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Το έχουμε πει εκατοντάδες φορές από την εφημερίδα αυτή και θα συνεχίζουμε να το λέμε: έχουμε πολλούς εχθρούς στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει κανένας εταίρος μας, είναι αντίπαλοί μας οι οποίοι μας βάζουν...

Μια ανάλυση που πρέπει να προσέξετε...

Ο Κύπριος Omiros Alexandrou αποκαλυπτει τα σατανικά της ΤΡΟΪΚΑΣ 


Τούς επόμενους λίγους μήνες αρκετοί συμπατριώτες μας θα χάσουν τα σπίτια τους και επειδή θα πουληθούν μισοτιμής σε ξένους ενδεχομένως να χάσουν και μέρος άλλης περιουσίας τους καθ’ ότι η υποθήκη δεν θα αρκεί να καλυφθεί το δάνειο τους. Ένας από τους κυριότερους λόγους που οι τράπεζες θα ξεπουλούν τα σπίτια του κόσμου είναι για να καλύψουν ζημιές που προέκυψαν τον Μάρτη του 2013 από το ξεπούλημα σε εξευτελιστική τιμή των υποκαταστημάτων των τριών μεγάλων τραπεζών στην Ελλάδα στην Τράπεζα Πειραιώς. 
Δείτε πιο κάτω μια ενδιαφέρουσα για το θέμα έρευνα του δημοσιογράφου Χάραλντ Σούμαν σε σχέση με τις ευθύνες της Τρόικας, των πολιτικών μας ηγεσιών, καθώς επίσης και της Κεντρικής Τράπεζας, θα σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι.
http://omirosalexandrou.blogspot.com

ΤΟ ΣΥΡΙΖΕΪΚΟ... ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ- ΑΝ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ! 

Απλά ...έχουμε να κάνουμε με Αλχημιστές..που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα!

Το ΥΠΟΙΚ έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα νέα ευρήματά του και από τη λίστα αυτή «ξεχωρίζειν» ένας υπάλληλος τράπεζας με περιουσία 900.000 ευρώ
Ένας αστρολόγος, ένας υπάλληλος ΔΕΚΟ, αγρότες, λογιστές, γιατροί και ανεπάγγελτοι με καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τις τελευταίες ώρες στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου