Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΜΑΣ ΔΕΝΟΥΝ ΚΙ ΑΝΑΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ- Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ  ΚΑΛΑ ΤΡΑΒΑΕΙ!
120
Ενα από τα μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνεται και στην επιστολή του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη προς τον πρόεδρο του Eurogroup, είναι η και η ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη. Το εν λόγω μέτρο βρίσκεται ήδη σε πορεία υλοποίησης.
4

ΡΙΧΝΟΥΝ ...ΒΑΓΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ! ΓΙΑΤΙ;
Ο ωκεανός είναι η ψυχή του πλανήτη μας… Μεταφέρει το 97% του νερού της Γης απορροφά μεγάλες ποσότητες  άνθρακα από την ατμόσφαιρα μας και παράγει περισσότερο από το ήμισυ του οξυγόνου μας. Επίσης είναι γεμάτος με όμορφα και μυστηριώδη πλάσματα αλλά και γεμάτος με μεγάλα θηλαστικά που τρέφονται με πλαγκτόν και γενικά δρα ως μια τεράστια πηγή οικονομικής ζωτικότητας την οποία οι πολιτισμοί  σε όλο τον κόσμο εξαρτιούνται.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΤΟΥΣ... Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΠΑΟΔΕΙΣΤΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ! 
Λϊγες ώρες πριν το Eurogroup που έχει υψηλές πιθανότητες να είναι άγονο οπότε και να μην επέλθει συμφωνία για περαιτέρω χρηματοδότηση της χώρας και να οδηγηθεί σε στραγγαλισμό της ρευστότητάς της προκειμένου να ανατραπεί η νυν κυβέρνηση και να αντικατασταθεί από μία πειθήνια και συνεργάσινη "κυβέρνηση εθνικής ενότητας", αλλά και τις προειδοποιήσεις τόσο του υπουργού Οικονομικών Γ.Βαρουφάκη, αλλά και του ιδίου του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα για έξοδο από το ευρώ το ερώτημα είναι "Γιατί είναι ταμπού και θέσφατο το θέμα του κοινού νομίσματος από την στιγμή που αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα έχασε στην δεκαετία του 2010 την ευκαιρία ουσιαστικής δημοσιονομικής προσαρμογής και πλέον το κοινό νόμισμα είναι "εθνικό βαρύδι" στα πόδια της.
ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΑΡΘΡΩΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 
Έρχονται νέες αλλαγές στο Δημόσιο με σαρωτικές μετακινήσεις υπαλλήλων λόγω της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών και νέα οργανογράμματα στα υπουργεία που θα έχουν σαν αποτέλεσμα τη μεταφορά αρμοδιοτήτων στους Δήμους. Όλες οι υπηρεσίες της κεντρικής διοίκησης που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση των πολιτών μετακινούνται πλέον, μαζί με το προσωπικό τους στις Περιφέρειες και τους Δήμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου