Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ... ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ!

ΤΑΥΣΙΤ..ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΚΙ ΑΠΟΧΑΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ... 
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΕΚΑΣ;


Μερικά απλοϊκά ερωτήματα προς το αφανές και ελαφρώς μυστηριώδες αυτό δημοσιογραφικό Ταμείο ...ιδιωκτητών εντύπων,Συντακτών κι άλλων χρησίμων διπόδων...που ασφαλίζει.

Το ΤΑΙΣΥΤ είναι ίσως το ευτυχέστερο, δημοσιογραφικής υφής, Ασφαλιστικό Ταμείο! Αν και τα αποθεματικά του τα σούφρωσε το θλιβερό ληστρικό ευκλεές κράτος μας... Το σταθερά άλλαλο-αφανές Ταμείο, δείχνει ότι αντέχει, αν και βογκάει! 
΄Ομως στα τελευταία 2 χρόνια που εμείς επισημάναμε, -πέρισυ και φέτος- αυθαίρετα και χωρίς καμιά προειδοποίηση ΚΟΒΕΙ κάθετα το ΕΚΑΣ, που απολαμβάνουν κάποια μέλη του!

--Βρε τι συμβαίνει;  
Το αλαφροϊσκιωτο υπαλληλικό  προσωπικό, ασφαλές και θρασύτατο συμπεριφέρεται σαν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι... Λένε άρες -μάρες κουκουνάρες. 

Ασεβούντες προς τα αφεντικά τους, δηλαδή προς τα μέλη που συνθέτουν το...ευαγές αυτό ίδρυμα, μια και τα μέλη αυτά υπήρξαν οι δημιουργοί-και τροφοί- του Ταμείου κι όχι φυσικά οι υπάλληλοι που το συνθέτουν, προσληφθέντες με τις γνωστές λαμογιές-γνωριμιές...κ.λ.π αναξιοκρατικές ασχήμιες! Τέλος πάντων! Ολοι έχουν δικαίωμα κάτω από τον ήλιο... και πρέπει να ζήσουν...

Νάναι καλά...αν αισθάνονται έτσι καλά ... Αλλά οφείλουν να εξηγήσουν γιατί κάνουν φραγή στο ΕΚΑΣ σε πολλά από τα μέλη του Ταμείου, όταν τοιαύτη λοβιτούρα-παραξενιά  δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο Ταμείο...
Δεν εξήγησαν ποτέ ...Δεν ειδοποίησαν ποτέ  και κανένα από τα μέλη τους


***Το ΤΑΙΣΥΤ έχει και ιστοσελίδα... της πλάκας.. Γιατί μέσω αυτής δεν κάνει τον κόπο να ενημερώνει τα μέλη του; Για τις όποιες αποφάσεις του;
***Τελικά τι καλαμπούρι είναι αυτό το Ταμείο; Τα Υπαλληλιλάκια του ..δουλεύουν τα αφεντικά του που τους ταϊζουν; ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ!

Για σοβαρευθείτε ΡΕ!... 
Την επόμενη φορά ...θα σας πάρει ο διάολος... ...Μέχρι και για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ...σας...θα κάνουμε τομές!  Διότι εσείς τα τσιφτάκια των Ταμείων Γενικώς και ειδικώς εξελιχθήκατε σε ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ... αυτών που σας ταϊζουν! Από πρόεδρο έως κλητήρα του Ταμείου... ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ!
ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ!
Θα τα ξαναπούμε... Απλά προς το παρόν απαντείστε ...πως επί τρίμηνο αυθαίρετα ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ... ΤΟ ΕΚΑΣ... Καταλαβαινόμαστε;


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου