Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΟΦΟΣ:


Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ:

Με αφορμή των θλιβερών Χαρδούβελη κ.λ.π Μεγαλοσχημόνων του ΣΥΡΙΖΑ που βγάζουν το κομπόδεμά τους στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ –ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ –ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! 

Τους ταϊζουμε και μας κάνουν τον ΝΤΑΒΑΤΖΗ!

Είμαι και πάλι απογοητευμένος. Η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ για κάποιες μέρες έφερε ανάσα στους Πανέλληνες. Αναθάρρησαν. Καλό σημάδι…συντήρησης της ελπίδας μας για ένα καλύτερο αύριο. 

Όμως φαίνεται ολοκάθαρα ότι διαψευδόμαστε. Ο Τσίπρας και ο ιδεολογικός αχταρμάς του ΣΥΡΙΖΑ που τον περιβάλλει πιστοποιείται πολλαπλώς  ότι δεν έχουν ούτε πλαν Α ούτε πλαν Β… Βασικά δεν έχουν ούτε μια γόνιμη ιδέα …παρά μονάχα φραστικό νταηλίκι, όπως είναι χρόνια τώρα συνήθειο να ξεφουρνίζουν οι.. προοδευτικοί της αναχρονιστικής Αριστεροκομμουνιστικής κουκουλοφόρας φατρίας… 


Κι όμως με την αλλαγή της πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα, ο απλός λαός επένδυσε τεράστια κεφάλαια ελπίδας… Πλην όμως οι σημερινοί κτήτορες της εξουσίας δείχνουν θλιβερά ανίκανοι να ανταποκριθούν. Διότι πολύ απλά έχουν άδειο πολιτικό νιονιό… Δεν έχουν οράματα-αγάπη  για την Ελλάδα..

Και εμφανίζονται και ως σπουδαγμένοι...προφέσορες! Καλά σε νυχτερινά σχολειά πήγαιναν;   

Έγιναν κάποιες καρναβαλίστικες φιέστες με πρωταγωνιστή τον ΚΛΟΟΥΝ Μπαρουφάκη, που εν μιά νυκτί κατέστη STAR… παγκοσμίως και πλέον σήμερα λοιδωρείται….διεθνώς! Ο άμετρος τραχανάς! 

( Εν τάξει εξασφάλισε το μέλλον του. Θα γίνει γυρολόγος ομιλητής σε Αμερικάνικα Πανεπιστήμια κ.λ.π και θα τα ματσώνει, α-λά ΓΑΠ για όσες ...μαλακίες θα εκπέμπει!)

Τι να πω; Η ελπίδα που εκ του πουθένα προέκυψε για το Μωσαϊκο αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ εξανεμίζεται σταθερά για τον ελληνικό λαό, που με βεβαιότητα θα ξαναβυθιστεί στα άδυτα της κατάθλιψής του! ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ομορφόπαιδο καταλαβαίνεις; Μπορεί να κάνεις κάτι γενναίο;Αν όχι… ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΠΙΑ! 


Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου